dimecres, 27 de juliol del 2011

Ambicions

Al meu voltant hi ha tot un seguit de persones amb ambicions artístiques i que no tenen prou amb un sol llenguatge i no dubten en investigar. Alguns ho fan de manera més conscient que d'altres. Performers escultors que escriuen la seva vida dibuixant. Investigadors que pinten i creen. Compositors performàtics. Escultors que llatinegen. Ballarines arquitectòniques. Actors guitarristes.
Els artistes (considerats o no com a tals) experimenten entre els móns de les inquietuds. Alguns pateixen la por a la incomprensió davant el volgut canvi sobtat. Altres desafien els entorns amb la seva força creativa. A vegades intento ser la dosi d'empenta. L'experimentació comporta la creació i la possibilitat d'avançar dins el món de l'ambició artística. Els observo, els llegeixo, els escolto. Tots ells regalen trossets d'art, de coneixement que Tastaolletes sempre està a punt per rebre, per créixer. I és que Tastaolletes, mestre de res, es mou entre projectes que volen, que sovint ni tan sols neixen, però que hi són... es mou també per ambició artística.
Un nou objectiu pels propers mesos dins un dels camps menys experimentat: l'escultura.

Alguns d'aquests artistes que senten la necessitat d'experimentar llenguatges dubten, són ansiosos, mediten, s'arrisquen, pateixen... però tots, en un moment o altre, es mouen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada